Fototentoonstelling 'BANG' in Brussel

 

Vanaf 4 september 2013 is de fototentoonstelling  ‘BANG’ te bezichtigen in het Amazonegebouw in Brussel. De foto’s zijn de sterkste inzendingen uit een fotowedstrijd die de Beweging tegen Geweld - vzw Zijn eerder organiseerde rond het thema intrafamiliaal geweld. Ze werden gekozen door een jury onder het voorzitterschap van Lieve Blancquaert.
De tentoonstelling is zo opgezet dat mensen zich op een laagdrempelige manier kunnen informeren over familiaal geweld. De Beweging tegen Geweld - vzw Zijn levert ook verschillende brochures en folders aan die bezoekers kunnen inkijken en meenemen.
 
In het kader van de tentoonstelling, organiseert de Beweging tegen Geweld op dezelfde locatie een lezing over thema jongeren en geweld. Hilde Genetello (psycholoog, gespecialiseerd in geweld binnen het gezin) zal haar expertise laten schijnen over wat gebeurt er met jongeren die thuis getuige zijn van geweld of die zelf geweld gebruiken. 
Aansluitend is er een receptie, dan zal er ook tijd zijn om onder het genot van een drankje de tentoonstelling te bekijken. Wij nodigen u van harte uit! 
 
Datum: 26 september 2013 om 15.00 uur.
Locatie: Amazone, Middaglijnstraat 10, 1210 Brussel
 
Gelieve u in te schrijven via mieke@vzwzijn.be voor 23 september.
 
De tentoonstelling is gratis te bezichtigen tot 30 oktober 2013.
 
in samenwerking met vzw Amazone
 
www.amazone.be