DURF NEE ZEGGEN! Waartegen en hoe? Op 25 november wordt alles duidelijk!

Durf neen te zeggen tegen geweld op vrouwen, dat is de boodschap die het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen wil laten rondgaan op vrijdag 25 november 2011, ter gelegenheid van de internationale dag tegen het geweld op vrouwen.


Om deze boodschap te verspreiden, en op initiatief van het Instituut, heeft de IHECS (Instituut voor Hogere Studies van Sociale Communicatie) verscheidene videocapsules gemaakt. Twee hiervan zijn momenteel beschikbaar, met het oog op het publiek te waarschuwen dat er op 25 november een evenement zal plaatsvinden. Twee anderen zullen verspreid worden vanaf vrijdag.


het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen wil een “buzz” creëren rond deze campagne om een zo groot mogelijk publiek te bereiken. Mond-aan-mond reclame, e-mail of sociale netwerken, elke manier is goed om deze video’s te delen. Wilt u zo vriendelijk zijn om dit nieuws om u heen te verspreiden?
http://www.youtube.com/watch?v=8NltFfTRbio

http://www.youtube.com/watch?v=8Y7Muzsmv9Y

Wil u de verrassing ontdekken die het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen voor u in petto heeft, en waartegen men “neen moet durven zeggen” , surf dan op vrijdag 25 november naar de internet site www.durfneenzeggen.be