BANG!! Doe mee aan onze fotowedstrijd

Naar aanleiding van de internationale dag voor de uitbanning van geweld tegen vrouwen op 25 november, organiseert vzw Zijn een fotowedstrijd.

Bedoeling is een pakkende of treffende foto te maken rond het thema ‘intrafamiliaal geweld’, natuurlijk zonder hierbij zelf een geweldsituatie te creëren. Alle foto’s worden beoordeeld door een jury met fotografe Lieve Blancquaert als voorzitster.

De sterkste inzendingen worden in het provinciehuis van Leuven tentoongesteld  van 21 november tot en met 25 november 2011.

Op 25 november om 16u00 wordt de tentoonstelling afgesloten met een prijsuitreiking.

De eerste prijs is een waardebon voor de aankoop van fotomateriaal t.w.v. € 500, de tweede prijs is een waardebon voor de aankoop van fotomateriaal t.w.v. €100 en de derde prijs is een fotoboek Lieve Blancquaert.


Praktisch

  • De foto moet gerelateerd zijn aan intrafamiliaal geweld, maar het is niet te bedoeling om een geweldsituatie te creëren.
  • Elke deelnemer mag maximaal 1 foto inzenden.
  • Mail je inzending ten laatste op 15 oktober 2011 naar vzwzijn.fotowedstrijd@gmail.com. Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
  • Zorg dat je foto een minimumformaat van 2400x1800 pixels (jpeg-formaat) heeft en een maximumgrootte van 2 MB.
  • Vermeld bij inzending je contactgegevens en een korte omschrijving van het onderwerp.

 

 

De ingestuurde foto's kunnen gebruikt worden op de website van vzw Zijn

 

Met de steun van